fr | nl

ISO

 
KWALITEITSBELEID
Met de kracht van uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van materiaal voor goederenbehandeling, verzekert E.L.C. bvba een betrouwbare, zorgvuldige en snelle klantenservice.
 
Het is een onderneming voor alles wat te maken heeft met heftrucks, telescopische heftrucks en opslagmateriaal (verhuur, verkoop, leasing, aankoop) en de bestelling van onderdelen, reparaties…
 
Een hersteldienst staat 24 uur per dag ter beschikking van de klanten, evenals een onderhoudsdienst. E.L.C. bvba reageert snel bij spoedgevallen (binnen 2 of 3 uur na de vraag) om de problemen van klanten op te lossen. De hersteldienst bestaat uit de reparatie en/of het lenen van een gelijkwaardige machine.
 
Al het materiaal, nieuw of tweedehands, wordt na een controlebeurt in onze werkplaats verkocht met een garantie van een jaar, behalve voor materiaal dat te oud is en dat in een lagere categorie wordt geplaatst nadat de kosten voor de herstelling zijn berekend (ofwel gerecycled of verkocht in de huidige staat zonder garantie).
 
E.L.C. bvba is concessiehouder van de merken KOMATSU en TRANSMANUT en importeert direct masten en transpaletten van het merk PEGASO en heftrucks van het merk GOODSENSE, evenals explosieveilige toestellen STOCKLIN.
Ook biedt het bedrijf in samenwerking met het FOREM de opleiding tot heftruckchauffeur aan.
 
Wij stellen ons de tevredenheid van onze klanten altijd als doel en zoeken daarom voortdurend naar oplossingen om een service te garanderen die geschikt is voor hun behoeften.
Bij de verkoop bezoeken we onze klanten na de levering voor de ingebruikstelling en om eventuele opmerkingen te beantwoorden.
 
We zetten ons ervoor in om de efficiëntie van ons managementsysteem voortdurend te verbeteren en om te voldoen aan de vereisten van de norm ISO 9001-2008.
We respecteren de wensen van onze klanten en houden rekening met alle aspecten van de veiligheid en milieuvriendelijkheid, zowel in onze fabrieken als tijdens onze verplaatsingen bij onze klanten (onze busjes zijn "mobiele werkplaatsen", we nemen alle afval van reparaties mee, enz.).
EURO LIFT CENTER, kwaliteit verzekerd voor een betere toekomst...
Uw belangen zijn de onze!

Winkelwagen

  • 0 items
0.00