fr | nl

HERSTELLING

 
 
HERSTELLING
Vakmanschap en ervaring.
Iedere vorkheftruck is een werktuig en uw werktuigen zijn waardevol.
We hebben een technisch team ontwikkeld dat gedurende de hele levensduur van uw vorkheftruck uw partner zal zijn, dat uw tevredenheid als doel heeft.
Dit team heeft veel ervaring opgedaan in de reparatie, herstellingen en het onderhoud van vorkheftrucks van alle merken, maar hoe kunnen zij gespecialiseerd zijn in alle merken? …
 
We begonnen bescheiden, en specialiseerden ons eerst in de handel met tweedehands vorkheftrucks, waardoor ons technische team in aanraking kwam met alle soorten uitrustingen. Daarom was het nodig om onze technici op te leiden, en ze in staat te stellen alle bewerkingen op iedere heftruck uit te voeren.
 
Onder druk van de omstandigheden is de onderneming geëvolueerd, en onze technici vergaren iedere dag een geavanceerdere technische bagage.
 
Een goed gestructureerd systeem, overdracht van de ervaring door de oudste op de jongeren en voortdurende ondersteuning, en technische middelen – dat zijn onze sterke punten.
 
Uw doel is van essentieel belang voor ons. Onze professionele investering vertaalt zich voor onze klanten in deze punten:
 
Preventie
Bij onze bezoeken, evalueren onze technici de staat van uw heftruck en stellen zij, in samenspraak met de klant, preventieve rapporten op die u een precies idee geven van de huidige of komende technische operaties. Zo blijven de klanten de reparatiekosten beheersen.
 
Communicatie
Onze herstellingsopdrachten en onze offertes zijn duidelijk en gemakkelijk te raadplegen. Ze reflecteren de permanente technische staat van uw heftruck, en u kunt altijd raad bij ons vinden.
 
Actie
Soms is bij dringende gevallen onmiddellijk herstel nodig. We hebben bij onze klanten een reputatie opgebouwd vanwege onze deskundigheid en de snelheid waarmee we die herstellingen uitvoeren. Daarom zijn onze werkplaatsvoertuigen uitgerust met alle nodige gereedschap en de meest gebruikte losse onderdelen.
 
Reactie
Ons team is altijd in de buurt en onze korte reactietijd is niet onze enige oplossing – onze technische team gaat eenvoudig met dringende gevallen om, maar hoe?
De belangrijkste zorg van onze klanten is het tijdelijk, of zelfs verlengd, stilliggen van hun heftruck of hun wagenpark met meerdere heftrucks. Afhankelijk van de omstandigheden sturen we daarom een vervangende heftruck die het beste past bij hun behoeften. We nemen hun heftruck dan naar onze werkplaats mee, waar we nauwkeurig en deskundig een diagnose kunnen stellen, zonder dat de werking van de onderneming wordt gehinderd.
 
Het sterke punt van ons team en onze technici is dat we proactief zijn.

Winkelwagen

  • 0 items
0.00